Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Συνταρακτικές αποκαλύψεις - Οι συνομιλίες των μελών της Χρυσής Αυγής αποδεικνύουν τον παγανιστικό της χαρακτήραΕπιτέλους, μετά τις οπτικού τύπου αποδείξεις περί άμεσης σχέσης της "γλυκιάς του λαού ελπίδος" Χρυσής Αυγής και του παγανισμού-12θεϊσμού κτλ( τα στοιχεία παρακάτω), με τους κοριούς της ΕΥΠ εμφανίστηκαν και οι πρώτες αυθόρμητες αποδείξεις ακουστικού τύπου.
Σε αυτές ο Μπάμπης ο σουγιάς, ο Τάκης ο μαυρομπλουζάς και ο Μήτσος ο ορθόδοξος δείχνουν το πραγματικό παγανιστικό τους πρόσωπο το οποίο κατάφερε και συνένωσε ένα ~10% του εκλογικού σώματος της κατά τ' άλλα 97% ορθόδοξης Ελλάδας.

Α: Όχι, όχι και τον σχολιάζει ο Φύσσας, ο συγχωρεμένος
Β: Ο Φύσσας; Πως τον σχολιάζει; Από τον Ουρανό;
Α:Ε από, ε σε μια εκπομπή που κάνανε και καλά σατιρική όπως είναι το Ράδιο Αρβύλα
Β: Ο Φύσσας έκανε εκπομπή;
Α: Ε, έτσι δείχνει. Στην τηλεόραση, στο ίντερνετ δεν ξέρω.
Β:Ε τώρα θα κάνει από τον παράδεισο εκπομπή
Α: Ε, θα έρθει φίλε, εγώ ειλικρινά πιστεύω στο Θεό πραγματικά και πιστεύω ότι θα έρθει μια ώρα που θα μας τα ξεπληρώσει όλα αυτά και δεν θα τελειώνει να πουμε να πέφτει πριονίδι, δεν θα τελειώνει.
Β: Θα έρθει, θα έρθει η ευλογημένη ώρα
Α: Ρε π...στη μου εντάξει, τα έχουν... Τα παρουσιάζουν όπως θέλουν τα α...δια οι δημοσιογράφοι είναι τα μεγαλύτερα μ...νόπανα.  (αν είναι δυνατόν....)
Β: Μ....κα, μακάρι άμα υπάρχει Θεός να μας βοηθήσει και να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε και να έρθει μια ώρα ρε φίλε που θα λογαριαστούμε με όλους όπως πρέπει

Νομίζω πως πια βλέπουμε όλοι πόσο καθαρά δένει η υπόθεση και με τα παρακάτω.Μη νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γην· ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μάχαιραν. Ματθαίος 10/ι: 34-35

ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ


ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ
Ο ελληνικός λαός θα νικήσει. Ο ελληνικός εθνικισμός θα νικήσει. Έχουμε τον Θεό, τον λαό, το δίκαιο και την αλήθεια στο πλευρό μας.Πατρίδα- Τιμή- Χρυσή Αυγή!"


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ


ΑΠΛΟ ΠΑΓΑΝΟ-ΜΕΛΟΣ (Χαρακτηριστικό Δείγμα)


ΚΟΚ....


Δεν υπάρχουν σχόλια: