Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η εκδίκηση της γυφτιάς αλα πολιτικά

Σήμερα είναι αλήθεια πως καταχάρηκα τα παραπολιτικά στις εφημερίδες που ήταν πολύ διασκεδαστικά.

Αφού μάθαμε τις αντιδράσεις λόγω 'δημοκρατικών΄ ευαισθησιών των Καστανίδη και Τσετίν Μάντατζη ήρθαν και οι απαντήσεις απο το ΛAOS και λιώσαμε στο γέλιο.

Γιατί ο κος Καστανίδης όταν απειλούσε με απολύσεις τους απεργούς, όταν ψήφιζε μνημόνια, όταν συμμετείχε εξ απαλών ονύχων σε όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις που οδήγησαν εδώ, δεν φαίνεται να πολυ είχε τέτοιες ευαισθησίες. Οπότε δικαίως εισέπραξε το "κάποιοι στεναχωρήθηκαν που έμειναν εκτός κυβέρνησης' του Adonis. Η όλη αυτή αντιπαράθεση με τα συγκεκριμένα μάλιστα πρόσωπα νομίζω συναγωνίζεται της καλύτερες κωμικές επιθεωρήσεις των προηγούμενων δεκαετιών.

Για τον κο Τσετίν τώρα, του οποίου η πράξη να καταψηφίσει έλαβε αναγνώρισης όχι μόνο απο τον φίλο του ΓΑΠ που τον κατανόησε αλλά και απο την "Αυγή" (βρε λέτε να γουστάρουν εμφυλιακά πάλι εκεί;) που την χαιρέτισε ως "μάθημα δημοκρατίας' δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Ο άνθρωπος τσαντίστηκε που οι του ΛΑΟΣ τον κατηγορούσαν πως έφερνε χαιρετίσματα και αδελφικούς χαιρετισμούς στους 'ομόεθνους΄του 'Τούρκους' της Ρόδου απο τον Νταβούτογλου, είδε πως χωρίς φίλο ΓΑΠ το πλοίο πάει για άλλα, σου λέει κάτσε να τακιμιάσω με 'αριστερά' που γουστάρει 'δημοκρατικούς μειονοτικούς' και εγώ νέο Τουρκικό κόμμα, μπας και κάνω ηρωική έξοδο και ξεχαστεί το 'ναι σε όλα' που σίγουρα βοήθησε όλους τους μουσουλμάνους της Θράκης όσο και τους υπόλοιπους....

Ε και σε όλα αυτά ήρθε και ο κεραυνός του προέδρου που κατάλαβε πως τον ζηλεύουν γιατί είναι λαοφιλής και απογίναμε για σήμερα, χορτάσαμε πάλι politics made in Greece στην οποία χάνονται 60δις φόροι σύμφωνα με τους 'χουντικούς' και οπου "οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι δηλώνουν τα 7 στα 10 ευρώ εισοδήματοςπου δηλώνονται στην εφορία και οι υπόλοιποι φορολογούμενοι μαζί με τις επιχειρήσειςμόλις τα 3 ευρώ στα 10".

Γεια σας καμάρια μου δημοκράτες και μη, και μην μου θυμώνετε που αναρωτιούνται στη Monde αν η Ελλάδα είναι Ευρωπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: