Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Οι Κατηγορίες κατά του Ασάντζ

Επιτέλους σήμερα και ενόψει των δημοσιευμάτων για την έκδοση του Ασάντζ στην Σουηδία διάβασα και την ακριβή κατηγορία –πέρα του γενικόλογου ‘βιασμός’ – για την οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του από την Ιντερπόλ και έγινε όλος ο χαμός.

Και κινδυνεύοντας να υποπέσω στο γνωστό ατόπημα που βλέπω στις ταινίες όπου τα θύματα βιασμού, βιάζονται ξανά στα δικαστήρια, και να γίνω σεξιστής, δεν μπορώ παρά να αντιγράψω το επίμαχο σημείο από το άρθρο της Καθημερινής

Η σοβαρότερη από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Ασάντζ αφορά τις σχέσεις του με Σουηδέζα εθελόντρια της WikiLeaks, η οποία τον κατηγορεί ότι, έπειτα από τρεις συναινετικές και προφυλαγμένες επαφές, ξεκίνησε επαφή μαζί της χωρίς προφυλακτικό, ενώ εκείνη κοιμόταν. Η κατηγορία θεωρείται βιασμός και τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι και τεσσάρων ετών.


... και να ανακράξω ΈΛΕΟΣ μπροστά σε αυτό που μοιάζει σενάριο B-movie ταινίας παρωδίας, μην πω porncomedy.

Δηλαδή κατηγορείται πως χακαρε (Hack στον ύπνο), χωρίς χρήση σωστών credentials ( προφυλακτικό) ένα σύστημα που ήδη είχε νόμιμο access (εθελόντρια) και γι’ αυτό τον κυνηγάει η Ιντερπόλ.

Την ίδια στιγμή που ο τρελός στην Λιβύη εξολοθρεύει άμαχο κόσμο

την ώρα που δήμαρχος ρωσικής πόλης προτείνει εκτέλεση των αστέγων

την ώρα που......

Μα δεν αντέχω άλλο τι κλαυσίγελος είναι αυτό. Σας παρακαλώ βγάλτε με από αυτή την καρικατούρα ζωής, θέλω να επιστρέψω στην πραγματική.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

katse edw pou tha vreis xeirotera?

Πανδιων είπε...

Καλύτερα ψάχνω, χειρότερα δεν με ενδιαφέρει