Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

Χρυσαυγήτες, "δημοκράτες", ειδωλολάτρες... Πάλι

Ο δρόμος είχε ιστορία

Χθες ήταν η γνωστή σε όλους μας Αυγουστιάτικη πανσέληνος με ανοιχτούς αρχαιολογικούς χώρους και πληθώρα εκδηλώσεων σε όλη την επικράτεια, ωραία πράγματα δηλαδή.
Με μια μικρή εκλεκτή παρέα κατέφυγα και εγώ κάπου και γυρνώντας το βράδυ αργά λίγο μετά τις 2:00 λαμβάνω από φίλο ένα μήνυμα με το επιτακτικό "μπες στο λινκ να δείς".
Μπαίνω και εγώ στο σαιτ της ζούγκλας (βάζω άλλο λινκ που αντέγραψε το αρχικό γιατί η ζούγκλα μετά το άλλαξε)  που παρέπεμπε το λινκ και τι να δώ.
Υπό τον τίτλο "Δελφοί - Μυστήριες προσαγωγές" υπήρχε μια φωτογραφία από τελετή της κοινότητας με εμένα φάτσα κάρτα και από κάτω το εξής διαφωτιστικό

Οκτώ άτομα «που έφεραν ομοιόμορφη εμφάνιση» προσήχθησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής .
Οι προσαχθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, προσπάθησαν να διοργανώσουν «εκδήλωση» χωρίς να έχουν λάβει προηγουμένως άδεια.
Η Αλήθεια είναι πως παραξενεύτηκα, λέω πήγαν τίποτα παγάνια μες τα λευκά στους Δελφούς και τους μαζέψανε; Δεν γίνονται αυτά καθώς θα είχε πλάκα να δούμε τι θα κάναν μετά οι νομιμόφρονες προκαλώντας τέτοιοι ζήτημα θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, καθώς ουδέποτε το έχουν αποτολμήσει μην θέλοντας να "ανοίξουν" θέμα που δεν τους παίρνει.
Μετά σκέφτηκα, μην ήταν τίποτα μαλακο-παγάνες και κάνανε καμιά καραγκιοζοφασαρία οπότε τους μαζέψαν για άλλο λόγο, και τα πήρα λίγο με ποιο δικαίωμα βρήκαν μια φωτό της κοινότητας και την κοτσάρανε στο άρθρο.

Και πάνω που στέλνω στον φίλο τσαντισμένος την ερώτηση γιατί στο διάτανο βάλανε φωτό απο τελετή μας σε άσχετο πράγμα ήδη μου έχει στείλει αυτός το δεύτερο λινκ απο τοπικό σαιτ πιο ενημερωμένο επι των πραχθέντων. Τελικά οι ομοιόμορφα ντυμένοι δεν ήταν με λευκά αλλά με μαύρα, δεν έκαναν "εκδήλωση" υπονοώντας τελετή αλλά εκδήλωση συζήτηση και ήταν Χρυσαυγήτες.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
Ημερομηνία: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 - 19:00
Περιοχή: Χαλκίδα
Διοργανωτής: Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
Την Τετάρτη 21/8/13 και ώρα 7 μμ, από τα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στη Χαλκίδα, θα αναχωρήσουμε για το ιερότερο σημείο του αρχαίου κόσμου, τους Δελφούς. Οι καθιερωμένες εισηγήσεις και συζητήσεις, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού κύκλου \"Θέματα Ελληνικής Ιστορίας\", θα πραγματοποιηθούν εντός του αρχαιολογικού χώρου, που παραμένει ανοικτός μία νύχτα το χρόνο, κατά την Πανσέληνο του Αυγούστου.

 Εκεί τα πήρα και λέω το πρωί θα στείλω στους ζούγκλες επιστολή καθώς 3 η ώρα ξημερώματα και έχοντας δουλειά την άλλη ημέρα δεν είχα καμιά όρεξη για παρατεταμένο ξενύχτι για τέτοιο λόγο.

Το πρωί βέβαια είχαν πάρει σειρά και όλοι οι υπόλοιποι με το σημαντικότατο αυτό θέμα και είχε αρχίσει η παράκρουση. Η ζούγκλα είχε διορθώσει και την φωτό έως τότε βάζοντας πάλι απο το "αρχείο" διαφημιστικό με μαύρα μπλουζάκια.

Η Παράκρουση
Περιδιαβαίνοντας τα ειδησεογραφικά σαιτ λοιπόν το πρωί έμαθα πως:
-Ο Δένδιας είχε κάνει δηλώσεις υπονοώντας πως οι Χρυσαυγήτες θέλαν να κάνουν κάποιου είδους τελετή.
-Οι ανθρωπιστές του Σύριζα και του Πασόκ είχαν εκδώσει καταδικαστικές ανακοινώσεις πως οι πολιτικοί τους αντίπαλοι μόλυναν τον ιερό τόπο. Δεν χρειάζεται βέβαια να πώ πόσο γελοίο μου ακούγεται το να χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ των εκκλησιαστικών σκανδάλων κτλ και σε πολλά ολετήρας της λαικής ηθικής τόσα χρόνια το επιχείρημα του ιερού τόπου... Ομοίως και χειρότερα ο Σϋριζα του "κανείς δεν θα μου απαγορεύσει να εκκλησιάζομαι" Τατσόπουλου....
- Η Χρυσή Αυγή δια του "τρελό αγόρι" εκπροσώπου είχαν απαντήσει επίσης πως είναι καλοί χριστιανοί και δεν κάνουν τέτοια παρά ήταν επίσκεψη μελών κτλ κτλ.....Α και πως δέχονται τους ειδωλολάτρες αν δεν κάνουν κακό στο έθνος...Να 'στε καλά βρε δεκτικά παλληκάρια ευχαριστούμε για την μεγαλοψυχία σας...! (* Το πόσο πολύ μας δέχονται φαίνεται ξεκάθαρα εδώ όπου αναπαράγεται αυτούσια όλη η χριστιανική παράκρουση)
- Οι εφημερίδες γράφαν ότι να' ναι...με αρκετές να επιμένουν είτε στον τίτλο είτε με πηχαία γράμματα στα περί τελετής, προσπαθώντας να κάνουν σύνδεση της Χρυσαυγήτικης εκδήλωσης με τους "ειδωλολάτρες" όπως για παράδειγμα η Ελευθεροτυπία εδώ. Αυτή η "αριστερίζουσα" εφημερίδα που τόσα χρόνια μας αγαπάει πολύ εμάς τους ειδωλολάτρες και όντας πολύ μπροστά από την εποχή της ήταν πριν 15 και χρόνια η πρώτη η οποία μέσω του δημοκρατικού και ενάρετου "Ιού" έκανε μια χυδαιότατη προσπάθεια ταύτισης του Ελληνικού πολυθεϊσμού με την ακροδεξιά.
Κλασσικό παράδειγμα του αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι κάτω από τον τίτλο του άρθρου:
Οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής, με ομοιόμορφη εμφάνιση, προσήχθησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, καθώς προσπάθησαν να διοργανώσουν θρησκευτική τελετή δωδεκαθεϊστικού περιεχομένου χωρίς να έχουν λάβει προηγουμένως άδεια, σύμφωνα με την αστυνομία.

το οποίο από πουθενά δεν τεκμαίρεται.
Μάλιστα για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι έτοιμος να πω πως η απάντηση της ΧΑ για τα γεγονότα όπως την διαβάζω στον Στόχο εδώ, μάλλον πρέπει να είναι πιο κοντά στην αλήθεια, αν και θα ήθελα κ μια περιγραφή απο αυτόπτες μάρτυρες αν τυχόν κάποιος που διαβάζει το μπλογκ βρέθηκε εκεί χθες. Τουλάχιστον δεν βλέπω κάτι σχετικό με "12θειστική τελετή" ούτε καν ομοιόμορφα ντυμένους Χρυσαυγήτες δεν βλέπω στις φωτό που αντιθέτως με τις εφημερίδες (φανταστικό φωτομοντάζ από το έθνος εδώ) είναι απο τον χώρο. Σε άλλο βίντεο δε του σημαντικού γεγονότος όντως το παράταιρο και ομοιόμορο είναι τα ΜΑΤ και όντως βρίσκονται στον χώρο στάθμευσης


Μα τι συμβαίνει;
Τελικά τι έγινε; Με προσήγαγαν; Προσήγαγαν άλλους παγάνες την ώρα που κάναν τελετή, Προσήγαγαν Χρυσαυγήτες που κάναν τελετή; Προσήγαγαν Χρυσαυγήτες που κάναν εκδήλωση; Προσήγαγαν εξωγήινους ντυμένους στα λευκά που θελαν να απαγάγουν τους Χρυσαυγήτες για βιολογικά πειράματα; Σώθηκε η Δημοκρατία; Εξαφανίστηκαν οι ειδωλολάτρες; Το έθνος ανησυχεί...μαζί και εγώ.

Τελικά τίποτα από αυτά, απλά αποδεικνύεται περίτρανα ο μεγάλος μεσαίωνας της Ελληνικής κοινωνίας.
Στον μεσαίωνα καλοί μου αναγνώστες οι εξουσιαστικοί φαιουδαρχικοί ή κρατικοί μηχανισμοί χεράκι χεράκι με την χριστιανική εκκλησία, εφαρμόζοντας άψογα αυτό που περιγράφεται συχνά σήμερα γενικεύοντας ώς φασισμός, έκαιγαν ανθρώπους, δημιουργούσαν βιαίως αφύσικες ομοιομορφίες, καλλιεργούσαν την μισαλλοδοξία, συγκρατούσαν τις μάζες δημιουργώντας φανταστικούς εξωτερικούς/εσωτερικούς εχθρούς και σατανάδες κτλ ευχάριστα πράγματα.

Καθώς στην σύγχρονη εποχή είναι κάπως δύσκολο να κάνεις τέτοια στις -βεγγαλικά και γιούπι- "Δημοκρατίες" μας χρησιμοποιήθηκαν άλλες μέθοδοι όπως η προπαγάνδα, η διασπορά ψευδών ειδήσεων, η δημιουργία πολώσεων κτλ. Πχ εμάς τους ειδωλολάτρες μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 90 και λίγο παραπέρα, προσπαθούσαν να μας ταυτίσουν με τον "σατανισμό" , την μαγεία την μασονία και ότι άλλο λειτουργούσε αυτοματοποιημένα αρνητικά στο μυαλό του μέσου αμόρφωτου, ανεγκέφαλου χριστιανοβλαχάντερ νεοέλληνα. Δεν θα ξεχάσω για παράδειγμα την άψογη δεοντολογικά (αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι) παρουσίαση θέματος σατανισμού σε μεγάλο τότε ιδιωτικό κανάλι παίζοντας όμως πλάνα από τα "Προμήθεια" και άλλα τέτοια.

Περνώντας λίγο ο καιρός, εποχή Ολυμπιακών games, χρηματιστηρίου, επιδοτήσεων, εξευρωπαισμού κτλ ο μέσος νεοέλληνας επιμορφώθηκε με το στοίχημα και την ναυτεμπορική, οι "ειδωλολάτρες" έγιναν γνωστότεροι στην κοινωνία η οποία κατάλαβε πως δεν έχουν σχέση με σατανισμό, βιβλία εκδόθηκαν κάποιοι τα αγόρασαν κάτι κατάλαβαν, σε ευρύτερο πεδίο το γυρίσαμε στο α-θεολοτζικ και α-θειστίκ οπότε τα περί σατανισμού δεν πιάναν, εξελιχτήκαμε...
Η έτσι νομίζαμε....

Σήμερα που τα σατανιστικά είναι γραφικά βρήκαμε το νέο κόλπο γκρόσο, του νέου μεσαίωνα της πολιτικής πόλωσης. Οι ειδωλολάτρες είναι χρυσαυγήτες ναζιστές και τανάπαλιν και ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.
Σιγά σιγά λοιπόν, λίγο με τον Άρτο της Ζωής, λίγο με τους χαρισματικούς πολιτικούς τύπου Τατσόπουλου, λίγο με τους ελληναράδες τύπου "Καιάδας" λίγο με τους πληρωμένους "αλήτες ρουφιάνους δημοσιογράφους"  (γιατί δεν γίνεται όλως τυχαίως να μεταδίδεται έτσι μια ψευδή είδηση με τέτοιο τρόπο ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δημιοσιογράφος να μην καλεί κάποιο έστω έναν όντως ειδωλολάτρη για επιβεβαίωση) ο μεσαίωνας καλά κρατεί. Η Εκκλησία κάνει τα "συσσίτια της" με τα χρήματα μας και την διαφήμιση του Σκαι με τον οποίο παράλληλα ίσως και να σχεδιάζουν οικολογικές φωτοβολταικές business στα καμμένα της Πεντέλης κτλ.

Και τι θα γίνει;
Ευτυχώς, κατά πως φαίνεται αδήλως και από την τελευταία αυτή περίπτωση το νεοελληνικό επίπεδο μαλακίας έχει θριαμβεύσει σε τέτοιο βαθμό που οι προσπάθειες αυτές όχι μόνο κινούνται κάτω της μετριότητας αλλά είναι γελοίες τελείως. Τόσο πολύ που ελάχιστοι πια τις χάφτουν. Όχι μόνο αυτό αλλά μάλιστα δημιουργούν και τις αντίθετες τάσεις. Κατάφεραν δηλαδή από την μία να ενισχύσουν σε απίστευτα ποσοστά τον πολιτικό τους αντίποδα, και από την άλλη να τα βλέπουμε εμείς και να γελάμε.
Και καθώς τους βλέπουμε να τρώγονται, να ξεφτυλίζονται, να μαλώνουν και να διεκδικούν την ψήφο των όσων ευκολόπιστων πιστεύουν πως κάποιο κόμμα θα τους σώσει (είτε με "ελληνικές αιμοληψίες" είτε με "σωστικα προγράμματα" ), εμείς θα περιμένουμε και θα δυναμώνουμε.
Και για να χρησιμοποιήσω και ένα τσιτάτο που αρέσει στα μαυροντυμένα αγόρια τελικά όταν έρθει η ώρα να κάνουμε όπως πρέπει Τελετή στους Δελφούς και να διεκδικήσουμε την Πατρίδα μας από τα σύγχρονα αηδιαστικά μορφώματα και τον βυζαντινόπληκτο μεσσαίωνα τότε είναι που "Η Γη θα τρέμει" και τότε θα ξεμπερδέψουμε και με όλους εσάς.

Εως τότε συνεχίστε τις γελοιότητες....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελευθεριακος Εθνικος. Ολοι σας και μονοι μας. :)
Δεν το ειχα ακουσει το ζητημα αλλα τελικα βγαινει ενα συμπερασμα οτι μαλλον καλα εκαναν οι ΧΑ γιατι ανακινηθηκε το θεμα των τελετων?

Keep writing.

evangelos lalapanos είπε...

καποια τετοια συμβαντα που εμεις τα προσπερναμε ''ελαφρα τη καρδια'', ΘΑ χρησιμοποιηθουν στο μελλον με την δημιουργια καταλληλων ως προς τους (γνωστους) σκοπους τους εις βαρος μας. Κοψτε τους το βηχα, γνωστοποιηστε παση θυσια το ψευδος στον κοσμο, ωστε να τους καταστρεψεις μελλοντικο τους οπλο.Ανώνυμος είπε...

Γε-λοι-ό-τη-τες.

Και αν δηλαδή κάποιοι χρυσαυγίτες λατρεύουν τους πατρώους θεούς; Τι νοιάζει τον ζούγκλα και το προοδευτικαριό του; Μήπως να τους βάλετε να υπογράψουν auto da fe, πως αποκυρρήτουν τον παγανισμό;

Ιδού λοιπόν πως, στον βωμό των πολιτικών αντιπαλοτήτων, πάνε στράφι και τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι θρησκευτικές ελευθερίες και οι 'προοδευτικές' αντιλήψεις. Απομένει ο ουδέτερος παρατηρητής να κοιτά 'ολοκληρωτικούς' και 'δημοκρατικούς' μη γνωρίζοντας ποιός είναι ποιός. Και τελικά αποφαίνεται: "τα ίδια σκατά είναι και οι δύο". Και έχει απόλυτο δίκιο.

Προσωπικά πάντως απογοητεύομαι με κάποιους 'δικούς μας' που, ως όψιμοι συριζαίοι (!) και με χαρακτηριστική την ζέση του προσήλυτου, σπεύδουν να καταδικάσουν την Χ.Α. επειδή, λέει, εξέδραμε εις Δελφούς... Αυτοί έχουν χάσει την 'μπάλα' για τα καλά.

Christos Panopoulos είπε...

Τον Ζουγκλα η αυτους που "κατασκευασαν" την ειδηση προφανως τους νοιαζει η να χρησιμοποιησουν την ΧΑ για να λοιδωρησουν εμας, ή εμας για να μειώσουν τα ποσοστα αυτων. Προφανως κ στα @@ τους τα "διαφημιζομενα" ανθρωπινα δικαιώματά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στο τελευταιο... ε οκ τα δημιουργημενα αντανακλαστικα λειτουργουν ανεξαρτήτως "χωρου"